خانه انجمن‌ها شروع کار خوشامدگویی و معرفی خوشامدگویی و معرفی

• خوشامدگویی و معرفی

ارسال شده توسط سرخس در 19 آگوست 2025 در 15:54

علامت گذاری:
    سلام به همه، و به NovoScuba خوش آمدید! من مارک اسپایرز، مدیرعامل و بنیانگذار آژانس هستم و از حضور شما در اینجا بسیار هیجان‌زده‌ایم. این جلسه تماماً در مورد ارائه نگاهی به پشت صحنه است تا شما را با اینکه ما که هستیم، چرا NovoScuba را راه‌اندازی کردیم و به کجا می‌رویم، آشنا کنیم. اجازه دهید تیمی را که امروز به من ملحق می‌شوند معرفی کنم - افرادی فوق‌العاده که به همان اندازه که به غواصی علاقه‌مند هستند، به شکل‌دهی آینده آموزش غواصی نیز علاقه‌مندند.

سرخس پاسخ داد 7 months, 2 weeks ago ۱ عضو · ۹ پاسخ
  • ۹ پاسخ
  • سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۵:۵۴

علامت گذاری:
    برای شروع کمی در مورد خودم - من بیشتر عمرم درگیر غواصی بوده‌ام. سفر من در آب‌های سرد بریتانیا به عنوان یک غواص جوان آغاز شد و آن عشق اولیه به اقیانوس از آن زمان تاکنون با من مانده است. پس از سال‌ها کار با PADI، با یک چشم‌انداز از آنجا خارج شدم: ساختن چیزی تازه، انعطاف‌پذیر و متمرکز بر غواصان. اینگونه بود که NovoScuba متولد شد - یک آژانس آموزشی مدرن که توسط غواصان، برای غواصان ایجاد شده است.

• سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۵:۵۸

سارا:
    خداحافظ! من سارا هستم و مدیر بخش بازاریابی NovoScuba هستم. من اهل ایتالیا هستم و صادقانه بگویم، اگر پشت میزم نباشم، احتمالاً جایی در آب پیدایم خواهید کرد. من سال‌هاست که مربی غواصی هستم و دیده‌ام که داشتن جامعه‌ای که از یادگیری، رشد و اشتیاق حمایت کند چقدر مهم است. این چیزی است که ما می‌خواهیم اینجا بسازیم - یک فرهنگ غواصی جهانی و پر جنب و جوش که در آن هر غواص احساس کند دیده می‌شود، حمایت می‌شود و الهام می‌گیرد.

• سرخس

مدیر

کارین:
    سلام به همه، من کارین هستم و مسئول عملیات در NovoScuba هستم. من در عمان زیبا، درست کنار دریا زندگی می‌کنم، که این شغل را برایم رویایی می‌کند. سال‌هاست که مدیریت مراکز غواصی را بر عهده دارم و پیشینه قوی در لجستیک و زبان‌های مختلف دارم - من به چندین زبان صحبت می‌کنم، که واقعاً هنگام ایجاد سیستم‌هایی برای پشتیبانی از یک شبکه بین‌المللی مفید است. تمرکز من این است که مطمئن شوم دوره‌ها و مراکز ما به راحتی اجرا می‌شوند - تا مربیان و دانشجویان بتوانند روی آنچه مهم است تمرکز کنند: غواصی.

• سرخس

مدیر

سرخس:
    سلام، من فرن هستم و مدیر بخش توسعه کسب و کار و فروش هستم. من در آفریقای جنوبی ساکن هستم و غواصی از کودکی در زندگی من بوده است. من بیش از 20 سال است که به صورت حرفه‌ای در این صنعت کار می‌کنم و این صنعت مرا به سراسر جهان برده است - از صخره‌های مرجانی گرفته تا کوه‌های دریایی پر از کوسه. من به خصوص به غواصی کوسه، حفاظت از محیط زیست و مرتبط‌تر و قابل دسترس‌تر کردن این صنعت علاقه دارم. در NovoScuba، من اینجا هستم تا روابط ایجاد کنم، از مراکز غواصی خود حمایت کنم و خانواده جهانی که در حال ایجاد آن هستیم را رشد دهم.

• سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۵:۵۹

علامت گذاری:
    ممنون، تیم. چیزی که بیشتر از همه در مورد NovoScuba من را هیجان‌زده می‌کند این است که ما سعی نمی‌کنیم کپی از آنچه در حال حاضر وجود دارد باشیم. ما در حال نوآوری هستیم - از فلسفه آموزشی خود گرفته تا نحوه حمایت از مربیان و مشاغل غواصی. و همه اینها با این تیم - و شما، جامعه ما - شروع می‌شود.

• سرخس

مدیر

سارا:
    بنابراین چه یک غواص حرفه‌ای باشید، چه صاحب یک مرکز یا یک دانشجوی کاملاً جدید - ما می‌خواهیم شما احساس کنید که بخشی از چیزی تازه و فراگیر هستید. ما تازه شروع کرده‌ایم و دوست داریم در این سفر به ما بپیوندید.

• سرخس

مدیر

کارین:
    و اگر سوالی، ایده‌ای دارید یا فقط می‌خواهید با ما در ارتباط باشید، ما اینجا هستیم. درهای ما - و پیام‌های خصوصی - همیشه باز هستند.

• سرخس

مدیر

سرخس:
    بیایید هوشمندانه‌تر، عمیق‌تر و با شور و شوق بیشتری غواصی کنیم. به نوو اسکوبا خوش آمدید.

• سرخس

مدیر

علامت گذاری:
    از همراهی شما متشکریم—و برای به‌روزرسانی‌ها، آموزش‌ها و راه‌های مشارکت بیشتر با ما همراه باشید. آب منتظر شماست.

برای پاسخ دادن وارد شوید.