خانه ‹ انجمنها ‹ دورهها و آموزشها ‹ بحث نجات و تخصصها ‹ آیا باید دوره امداد و نجات را بگذرانم؟
-
آیا باید دوره امداد و نجات را بگذرانم؟
ارسال شده توسط 02cricket-vaccineicloud-com در 19 آگوست 2025 ساعت 17:01سلام به همگی! من مدتیه که به شرکت در دوره غواصی نجات فکر میکنم، اما قصد ندارم در سطح حرفهای یا Divemaster شرکت کنم. آیا اگر فقط یک غواص تفریحی باشم، هنوز ارزشش را دارد که در این دوره شرکت کنم؟
سرخس پاسخ داد 7 months, 2 weeks ago ۲ عضو · ۷ پاسخ -
۷ پاسخ
-
هی ریچاردز، سوال خیلی خوبی پرسیدی—و من این سوال رو زیاد میشنوم!
پاسخ کوتاه این است: بله، دوره Rescue فوقالعاده ارزشمند است، حتی اگر هرگز قصد نداشته باشید حرفهای شوید.
این فقط مربوط به نجات دیگران نیست - در واقع مربوط به تبدیل شدن به یک غواص با اعتماد به نفس، آگاهتر و توانمندتر است. شما مهارتهای پیشرفته خودیاری، نحوه جلوگیری از مشکلات قبل از شروع آنها و نحوه برخورد با مشکلی که پیش میآید را یاد خواهید گرفت - چه برای شما و چه برای شخص دیگری.
-
این مفید به نظر میرسد... اما من مطمئن نیستم که برای چیزی به این شدت آماده باشم یا نه.
-
کاملاً قابل درک است. اگر میخواهید راحتتر با آن کنار بیایید، شاید بهتر باشد دوره «رفیق بهتر» ما را در نظر بگیرید.
این در واقع اولین بخش از دوره کامل نجات است و بیشتر بر توسعه مهارتهای شما - مانند آگاهی، کنترل موقعیت و مدیریت مسائل جزئی در زیر آب - تمرکز دارد. این یک راه عالی برای ایجاد اعتماد به نفس و بهبود تواناییهای غواصی شما است، بدون اینکه مستقیماً به سناریوهای نجات کامل بپردازید.
-
این به نظر یه راه حل خوب میاد. و اینکه بعداً میتونم تصمیم بگیرم که آیا میخوام ادامه بدم یا نه؟
-
دقیقاً! بعد از دوره Better Buddy، اگر احساس خوبی دارید و میخواهید ادامه دهید، میتوانید به دوره کامل Rescue Diver ارتقا دهید. اما حتی به تنهایی، Better Buddy ابزارهایی را در اختیار شما قرار میدهد که شما را به یک غواص قویتر، ایمنتر و آمادهتر تبدیل میکند.
بنابراین چه با دوستان خود غواصی کنید، چه در تعطیلات باشید و چه صرفاً به دنبال کشف و کاوش باشید، هر دو دوره چیزهای زیادی ارائه میدهند - نه فقط برای متخصصان، بلکه برای هر کسی که غواصی را جدی میگیرد.
-
ممنون. فکر کنم با Better Buddy شروع کنم و ببینم چطور پیش میره!
-
انتخاب فوقالعادهای بود! و اگر برای شروع به کمک نیاز داشتید، فقط کافی است فریاد بزنید - من پشتیبان شما هستم.
برای پاسخ دادن وارد شوید.