خانه انجمن‌ها چت غواصی گفتگوی عمومی غواصی پیشنهادات دریای سرخ

• پیشنهادات دریای سرخ

ارسال شده توسط bound02spiritiloud-com در 19 آگوست 2025 ساعت 17:19

سلام به همه! من در حال برنامه‌ریزی اولین سفر غواصی خود به دریای سرخ در اواخر امسال هستم و می‌خواستم بپرسم - بهترین مکان‌ها برای غواصی کجا هستند؟ گزینه‌های بسیار زیادی وجود دارد - شرم‌الشیخ، غردقه، مرسی عالم، قایق‌های تفریحی - واقعاً شگفت‌انگیز است. آیا مکان مورد علاقه یا مکانی هست که حتماً باید ببینید؟

bound02spiritiloud-com پاسخ داد 7 months, 2 weeks ago ۳ عضو · ۷ پاسخ
  • ۷ پاسخ
  • 02cricket-vaccineicloud-com

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۱

سوال خیلی خوبی بود، تس. قراره حسابی خوش بگذرونی—دریای سرخ فوق‌العاده‌ست. اگه این اولین باره که میری، پیشنهاد می‌کنم از مرسی الام شروع کنی. از شرم و غردقه ساکت‌تره و صخره‌هاش در شرایط عالی هستن. صخره‌ی الفین‌استون یه جاییه که حتماً باید ببینیش—مخصوصاً اگه به کوسه علاقه داری. من نوامبر گذشته کوسه‌های نوک‌سفید اقیانوسی رو اونجا دیدم.

• مربی حرفه‌ای

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۳

حق با ریچارد است—الفینستون افسانه‌ای است. اما اگر اهل زندگی روی عرشه کشتی باشید، می‌توانید چیزهای بیشتری ببینید. برخی از برنامه‌های سفر به جنوب دریای سرخ شامل مکان‌هایی مانند ددالوس، برادران و سنت جان می‌شود—بسیار دورافتاده، بکر و پر از زندگی. آنجا جایی بود که من بهترین برخوردهایم را با کوسه‌های سرچکشی و سفره‌ماهی‌ها داشتم.

• bound02spiritiloud-com

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۴

باورنکردنی به نظر می‌رسد. من تا الان فقط غواصی ساحلی انجام داده‌ام - به نظر شما غواصی روی عرشه کشتی برای اولین سفر به دریای سرخ زیاد است؟

• 02cricket-vaccineicloud-com

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۴

نه لزوماً! اگر در آب راحت هستید و با غواصی چند بار در روز مشکلی ندارید، قایق‌های تفریحی روشی شگفت‌انگیز برای دیدن بهترین مکان‌ها هستند. اما اگر چیزی آرامش‌بخش‌تر را ترجیح می‌دهید، سفرهای یک روزه از مرسی علم یا غردقه هنوز هم می‌توانند واقعاً ارزشمند باشند.

اما به خاطر داشته باشید که شمال دریای سرخ هم لاشه کشتی‌های غرق‌شده‌ی فوق‌العاده‌ای دارد. اگر به تاریخ علاقه دارید، تیستِلگورم یکی از بهترین مکان‌ها برای غواصی در میان لاشه کشتی‌های غرق‌شده در جهان است. می‌توانید این کار را از شرم‌الشیخ یا با قایق‌های تفریحی در شمال انجام دهید. این مکان پر از آثار باستانی جنگ جهانی دوم - موتورسیکلت، تفنگ، کامیون - است که همگی هنوز در لاشه کشتی‌ها نگهداری می‌شوند.

• مربی حرفه‌ای

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۶

وای، چقدر عالی به نظر می‌رسد. آیا برای غواصی در اعماق بیشتر یا در لاشه کشتی‌ها به گواهینامه خاصی نیاز دارم؟

• bound02spiritiloud-com

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۷

برای Thistlegorm، معمولاً غواصی در آب‌های آزاد پیشرفته مورد نیاز است زیرا حدود ۳۰ متر است. و تخصص در غواصی در لاشه کشتی‌ها مفید است، به خصوص اگر قصد دارید به داخل سازه نفوذ کنید. برای مکان‌هایی مانند Brothers یا Daedalus، راهنماها اغلب ترجیح می‌دهند که شما بیش از ۵۰ غواصی داشته باشید، زیرا جریان‌ها می‌توانند قوی باشند.

• bound02spiritiloud-com

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۲۷

همچنین شایان ذکر است: دریای سرخ سودان اگر اهل سفری ماجراجویانه‌تر هستید، فوق‌العاده است. دیوارهای کم‌جمعیت‌تر، شگفت‌انگیزتر و مکان‌هایی مانند شعب رومی - پایگاه قدیمی زیر آب ژاک کوستو هنوز آنجاست!

برای پاسخ دادن وارد شوید.