خانه انجمن‌ها شروع کار نوو اسکوبا چگونه کار می‌کند؟ نوو اسکوبا چگونه کار می‌کند؟

• نوو اسکوبا چگونه کار می‌کند؟

ارسال شده توسط 02cricket-vaccineicloud-com در 19 آگوست 2025 در 16:42

سلام، من چیزهای زیادی در مورد NovoScuba شنیده‌ام و واقعاً علاقه‌مند به شروع آموزش هستم. اما یک سوال سریع - چگونه می‌توانم به مطالب آموزشی دسترسی پیدا کنم؟ آیا باید از قبل هزینه آن را پرداخت کنم؟

سرخس پاسخ داد 7 months, 2 weeks ago ۲ عضو · ۷ پاسخ
  • ۷ پاسخ
  • سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۶:۴۳

سوال خیلی خوبی بود، ریچارد—و خوشحالم که پرسیدی، چون این چیزی است که واقعاً NovoScuba را متمایز می‌کند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که ثبت نام خود را در NovoScuba تکمیل کنید. این کار ساده است و فقط چند دقیقه طول می‌کشد. پس از انجام این کار، پروفایل شخصی شما فعال می‌شود و از آن لحظه به بعد، به تمام دوره‌های ما - کاملاً رایگان - دسترسی کامل خواهید داشت.

• 02cricket-vaccineicloud-com

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۶:۴۵

صبر کن، واقعاً؟ یعنی می‌تونم قبل از اینکه حتی پولی بدم، خوندن و یاد گرفتن رو شروع کنم؟

• سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۶:۴۶

دقیقاً. شما می‌توانید با سرعت دلخواه خودتان به سراغ تمام مطالب آموزشی بروید. ما می‌خواهیم افراد محتوا را بررسی کنند، اعتماد به نفس داشته باشند و مطمئن شوند که غواصی برای آنها مناسب است - قبل از اینکه پولی دست به دست شود. شما فقط زمانی هزینه پرداخت می‌کنید که دوره را تمام کرده باشید و آماده دریافت گواهینامه رسمی باشید.

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۶:۴۷

واقعاً شگفت‌انگیزه. یعنی هیچ فشار و هزینه اولیه‌ای برای شروع یادگیری وجود نداره؟

• سرخس

مدیر

اصلاً. ما معتقدیم که دسترسی به آموزش باید در اولویت باشد. وقتی آماده تکمیل دوره خود شدید - چه آب‌های آزاد، پیشرفته یا چیزی تخصصی‌تر - آن زمان است که پرداخت خود را انجام داده و گواهینامه خود را دریافت می‌کنید.

مدیر

خیلی منطقیه. من امروز ثبت نام می‌کنم.

• سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۶:۴۸

به خانواده نوو اسکوبا خوش آمدید! اگر در این مسیر به کمکی نیاز داشتید، به من اطلاع دهید.

برای پاسخ دادن وارد شوید.