• بازخورد آموزش الکترونیکی

ارسال شده توسط مربی حرفه‌ای در 19 آگوست 2025 ساعت 17:08

سلام. من تازه دوره مقدماتی غواصی را تمام کردم و واقعاً از آن لذت بردم - ویدیوها و آزمون‌ها عالی بودند. اما بعد از آن کمی در مورد دوره بعدی که باید بگذرانم گیج شدم. آیا باید از جایی شروع کنم یا مسیر روشنی برای پیشرفت وجود دارد؟ کمی راهنمایی بیشتر در آنجا بسیار مفید خواهد بود.

سرخس پاسخ داد ۸ ماه پیش ۲ عضو · ۹ پاسخ
  • ۹ پاسخ
  • سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۰۸

سلام. خیلی ممنون از پیامتون و به اشتراک گذاشتن تجربه‌تون. خیلی خوشحالم که می‌شنوم از دوره مقدماتی غواصی لذت بردید!

من کاملاً درک می‌کنم که چطور پیمایش مراحل بعدی می‌تواند در ابتدا کمی نامشخص باشد - این چیزی است که قبلاً شنیده‌ایم، و ما می‌خواهیم مطمئن شویم که هر زبان‌آموز در مورد مسیر بعدی خود احساس اطمینان می‌کند.

برای کمک به این امر، ما یک نمودار جریان دوره دقیق ایجاد کرده‌ایم که مسیر کامل یادگیری NovoScuba را ترسیم می‌کند. این نمودار به وضوح نشان می‌دهد که پس از دوره مقدماتی غواصی، چه دوره‌ای را می‌گذرانید و چگونه همه چیز با هم هماهنگ می‌شود.

• This reply was modified 8 months ago by  سرخس.
  • مربی حرفه‌ای

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۰۹

اوه، این خیلی مفید به نظر می‌رسد. من هنوز آن نمودار را ندیده بودم.

• سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۱۰

ما همچنین خود دوره مقدماتی غواصی را به‌روزرسانی کرده‌ایم تا توضیح واضح‌تری از مسیر و آنچه می‌توانید پس از اتمام دوره انتظار داشته باشید، ارائه دهیم. به این ترتیب، دانشجویان آینده در مورد مرحله بعدی سردرگم نخواهند شد.

• مربی حرفه‌ای

عضو

شنیدن این حرف خیلی خوبه. فکر می‌کنم یه همچین راهنمایی کوچیکی باعث می‌شد یه کم وقتم رو تلف نکنم و مدام فکر کنم که شاید یه چیزی رو از قلم انداختم. نگران بودم که مجبور بشم یه دوره جدید رو از اول شروع کنم یا یه مرحله رو از قلم بندازم.

• سرخس

مدیر

ما کاملاً این را درک می‌کنیم! برای ما مهم است که تجربه یادگیری تا حد امکان روان و واضح باشد. بازخورد شما واقعاً به ما کمک می‌کند تا در این زمینه‌ها پیشرفت کنیم.

اگر مایل باشید، می‌توانم بر اساس اهدافتان - چه بخواهید به صورت تفریحی غواصی کنید، چه بخواهید یک غواص حرفه‌ای شوید یا صرفاً درباره زندگی دریایی بیشتر بدانید - دوره‌های بعدی را نیز به شما پیشنهاد کنم.

• مربی حرفه‌ای

عضو
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۱۱

ممنون فرن، خیلی عالی میشه. من بیشتر به گرفتن گواهینامه علاقه دارم تا بتونم با خیال راحت در تعطیلات غواصی کنم. برای قدم بعدی چی پیشنهاد میدی؟

• سرخس

مدیر

عالی! برای این کار، توصیه می‌کنم در مرحله بعد به دوره غواصی در آب‌های آزاد ما بروید - این یک گواهینامه بین‌المللی شناخته شده است که به شما امکان می‌دهد به طور مستقل با یک همراه غواصی کنید. این دوره بر اساس دوره مقدماتی غواصی که گذرانده‌اید، ساخته شده و شامل آموزش تئوری و آموزش درون آب است. همچنین برای بخش‌هایی از تئوری که قبلاً گذرانده‌اید، امتیاز کسب خواهید کرد.

وقتی دوره غواصی در آب‌های آزاد را تمام کنید، آماده خواهید بود تا در بسیاری از نقاط جهان غواصی کنید.

• مربی حرفه‌ای

عضو

عالی به نظر میاد. من برای شروع هیجان‌زده‌ام! خیلی ممنون بابت اطلاعات واضح و به‌روزرسانی دوره‌ها بر اساس بازخوردهایی مثل بازخورد من. واقعاً تفاوت ایجاد می‌کنه.

• سرخس

مدیر
    ۱۹ آگوست ۲۰۲۵، ساعت ۱۷:۱۲

خواهش می‌کنم. واقعاً از اینکه وقت گذاشتید و نظراتتان را با ما در میان گذاشتید، سپاسگزاریم - این بهترین راه برای بهبود و ارائه بهترین تجربه ممکن برای ماست.

اگر در طول مسیر سؤال دیگری داشتید یا به پشتیبانی نیاز داشتید، دریغ نکنید و با ما تماس بگیرید. غواصی و یادگیری خوبی داشته باشید!

برای پاسخ دادن وارد شوید.